Ennen Jälkeen
Artwork Tatoo tatuointiliike Helsinki logo beige

Tatuoinnin Peittäminen

Miten tatuointia peittetään

Peitetatuointi eli Cover-Up Tattoo on tatuointitapa millä vanhan tatuoinnin uudistetaan tai peitetään.
Päätehtävämme ei ole vain tehdä uutta tatuointia vanhan päälle, vaan tehdä laadukas, kaunis taideteos peitetatuointi, jotta kukaan ei arvaiskaan, että sen alla on vanha tatuointi. Tällainen peitetatuointi vaatii paljon taitoa tatuointiartistilta, koska jo kehossa oleva kuva rajoittaa voimakkaasti mielikuvitusta luonnoksen valinnassa.

Olemme luovia persoonia ja pystymme tekemään uuden tatuoinnin peittämällä jopa toivottomalta näyttävät tatuointi tapaukset, joista muut tatuointiartistit  ja tatuointiliikkeet kieltäytyivät.

Peittetatuointi ja tatuoinnin korjaus / uusiminen ovat eri asioita. Pyydämme aina asiakasta selventämään haluako hän vain päivittää ja korjata viivoja / väriä / muotoa vai peittää olemassa olevan tatuoinnin kokonaan uudella tatuoinnilla.

Miksi peittetatuointi

Huono tai Vanhentunut tatuointi?

Virheet ovat osa jokaisen elämää. Joskus tyhmyyksissä otettu tatuointi pilaa elämämme, tai ehkä sinun näkemykset ovat muuttuneet ja sillä, mitä sinua vuosia sitten kosketti, ei ole enää väliä. Tässä tapauksessa on kaksi vaihtoehtoa – poista tatuointi laaserilla tai peittää se uudella tatuoiniilla.

Poistoprosessi on melko pitkä ja kallis eikä vältämättä tatuointi koskaan lähde kokonaan, joten harvat valitsevat pelkästään sitä vaihtoehtoa. Toisaltaan uuden tatuoinnin ottaminen vanhan päälle toimii aina, koska peittämisvaihtoehtoja on todella paljon. Jopa tapauksissa, joissa tatuointi on suuri ja huonosti sijoitettu, voimme löytää tavan korjata kaikki piilottamalla sen uuden tatuoinnin alle.

Ennen peittetatuointia

Epäonnistuneen tatuoinnin korjaamiseksi sen ottamisesta pitäisi kulua ainakin kolme (3) viikkoa ennen kuin sen voi korjata tai peittää helpoin  tavalla, (vaikeampi projektit vaadi  vähintä 6kk- 1 vuosi aikaa tatuoinnin parantumisen jälkeen). Ihon tulee olla täysin parantunut ja uudistunut. Muuten parantumattomat kerrokset vaurioituvat ja muodostuu arpia! 

Varaamme istunnot 2-3 kuukautta etukäteen, varaa aikaasi ajoissa. Voit tehdä tämän kirjoittamalla meille ja tatuointiartisti valitsee optimaalisen päivämäärän peittetatuoinnin ottaen huomioon vanhan tatuoinnin paranemisajan.

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

tatuoinnin korjaus / uusiminen

Uusi oma tatuointiis!

Joskus peittelemisen sijaan ihmiset haluavat vain päivittää vanhan tatuoinnin. Tähän voi olla useita syitä:

  • Piirrustus ”kulunut” ajan myötä ja menettänyt väriä
  • Tatuointi tehtiin alusta asti huonosti.

Osittain tatuoinnin korjaus- uudistusprosessia voidaan kutsua peittetatuoinniksi, koska tatuoijan on levitettävä uutta mustetta vanhojen päälle. Voimme helposti päivittää sinun vanhan tai tylsän tatuoinnin loistivilla uusilla väreillä.

Korjausmenetelmät:

1. Korjauksia

  • Ääriviivojen päivittäminen
  • Ääriviivojen kohdistus
  • Epäselvien ääriviivojen korjaus
  • Musteen uusiminen

2. Uudistuksia

  • Alkuperäisen idean päivittäminen, jota ei toteutettu onnistuneesti
  • Uusien elementtien lisääminen kokonaiskuvan luomiseksi