Artwork Tatoo tatuointiliike Helsinki logo beige
artwork ttattoo helsinki

Tatuointistudio

Tatuoinnit Stadissa

Hei, se että olet nyt tällä sivustolla, tarkoittaa sitä, että se ei ole sattumaa!!!
Koska olet tullut oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Autamme sinua ilomielin haussasi. Tänne olet tervetullut! 

ArtWork Tattoo tatuointiliike sijaitsee Helsingissä / Kalliossa.
Meidän studio on kodikas ja rauhallinen. Tatuointi tiloissa pidetään hyvästä hygieniasta huolta.

Tiimimme toteuttaa ideasi ammattitaidolla. Tatuointien suunnittelu ja tekeminen toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, joko valmiista mallista tai piirtämällä kuva asiakkaan mielikuvan pohjalta.

STADIN SYDÄMMESSÄ

Mukavasti ja Turvallisesti

Hygienia studiossa

Tatuointitiloissa kaikki pinnat ovat täysin puhdistettavat. Työn aikana asiakkaan asennon tuet on suojattu suojakelmulla. Tatuointivärejä ja tarvikkeita säilytetään suljetussa kaapissa, työskentelyn aikana tarvittavia tatuointiväripulloja ei käsitellä likaisin käsin tai -hanskoin. Ennen tatuoinnin aloittamista ja aina tatuoimisen jälkeen kaikki työpisteen pinnat pestään ja desinfioidaan puhdistusaineilla.

Tatuointi tarvikkeet

Me käytetään vain kertokäyttötarvikkeita yms. cartridges (neula+ grippi), imukuppit, kertakäyttöiset hanskat. Puhdistuspullojen päällä käytettään sterilli pusseja. Ennen tatuoinnin aloittamista iho puhdistetaan ja karvat höylätään pois. Ihokarvat ajellaan tatuoitavalta alueelta kertakäyttöhöylällä.

Tatuointi värit ja musteet.

Kaikki tatuontitarvikkeet ja värit hankitaan Suomen jälleenmyyjältä Nordic Tattoo Suplies Oy:stä (www.nordictattoosupplies.com). Tatuontimusteet ja värit ovat World Famous Ink-merkkiä (www.worldfamoustattooink.com).

Tatuoinnin jälkihoito-ohjeet

Hoitaa tatuointiasi

 1. Tatuoinnin jälkihoito alkaa sillä että tuoreen tatuoinnin päälle laitetaan kelmu.
  Poista se muutaman tunnin kuluttua.
  Pese sen jälkeen tatuointi hellästi haalealla vedellä.
  Käytä pesussa mietoa pesunestettä, joka ehkäisee tulehdusten muodostumista ja estää haitallisten mikrobien kasvua, se on tärkeä osaa tatuoinnin jälkihoittoa.
 2. Painele iho paperilla tai nukkaamattomalla pyyhkeellä kuivaksi.*
  Älä hankaa. Anna ihon tuulettua hetken.
 3. Levitä lopuksi iholle ohut kerros tuoreen tatuoinnin hoitoon tarkoitettua hoitovoidetta, esimerkiksi Bepanthen-voide käy hyvin.
 4. Tatuointi on periaatteessa haava. Hyvä hygienia ja säntillinen tatuoinnin jälkihoito auttavat tatuoinin parantamisessa. Koskettele kuvaa vain puhtain sormin.****
 5. Tatuointi on muutaman päivän ajan punoittava, turvonnut ja arka. Tatuoidun ihon kosteuttaminen on tärkeää. Levitä tatuoinnille Bepanthen-voidetta muutaman kerran päivässä noin parin viikon ajan tai kunnes se on täysin parantunut.
 6. Anna tatuoinnin olla rauhassa. Älä hypistele tai raavi rupea. Ruven mukana irtoaa tatuointimustetta, joten kuva haalistuu.
  Saat harrastaa liikuntaa ja hikoilla, mutta vältä uintia parin viikon ajan. Suihkussa voi ja kannattaa käydä normaalisti, se ei haittaa tatuoinnin jälkihoittoa.**
  Vältä auringonottoa noin kuukauden ajan.***
  Tatuointi on yleensä parantunut kokonaan noin kuukauden kuluttua.

Tärkeät suositukset ja kiellot

*Puhtaat pyyhkeet, puhtaat vuodevaatteet ja puhtaat vaatteet ovat erittäin suositeltavia paranemisprosessin aikana.

**Suihkussa käyminen on ok, mutta vältä noin 2 viikkoa saunomista ja vedessä oleskelua. Esim. tatuoinnin kanssa ei saa uida, kylpeä tai upottaa sitä veteen pitkäksi ajaksi.

***Vältä suoraa auringonvaloa tatuoinnillasi vähintään 2 viikon ajan, kunnes tatuointisi on täysin parantunut. Sen jälkeen suosittelemme laittamaan tatuoinnin päälle aurinkovoidetta (vähintään SPF 50) aina, kun joudut suoraan auringonpaisteeseen. Suora auringonpaiste vahingoittaa ja vaarantaa tatuoinnin pitkäikäisyyttä.

****Käytä väljiä vaatteita (mieluiten puuvillaa) ja vältä tarvikkeiden, kuten rintaliivien olkaimien ja tiukkojen vyötärönauhojen, kiristämistä tuoreen tatuoinnin päällä. Vältä likaisia, hikoilevia tai kutiavia vaatteita, koska ne voivat aiheuttaa paranemisongelmia.

 

Asiakas on vastuussa siitä, että hoitaa tatuointiaan ohjeiden mukaan. Tatuointi on haava, siihen voi kulkeutua epäpuhtauksia myös tatuoimisen jälkeen. 

Me annamme asiakkaillemme kirjalliset tatuointi jälkihoito-ohjeet.

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kautta, sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuointi hinnoittelu:

Aloitushinta on 100€. Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Hinta riippuu
myös tatuoinnin sijainnista ja ihotyypistä. Keskikokoiset ja pienet tatuonnit arvioidaan tuntihinnalla

130€/h. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteel-
la. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meillä niin saat tarkemman tarjouksen.

Enemmän selviä kysymällä.

Tatuoinnit
Helsingissä

Pienet tatuoinnit
lyhyellä ajanvarauksella
alk. 100€

Hinnoittelemme tatuoinnit kuvan
koon ja työmäärän mukaan.
Lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille
niin saat tarkemman hintatarjouksen.