logoPNGbeige
artwork tattoo studio kuvatausta sisustus

Taide Maalaukset

Artwork -studiossa maalaamme ammattimaisesti kuvan toiveesi mukaan: se voi olla joko kopio kuvasta, kuva Internetistä tai oman ideasi. Maalaamme öljymaalauksia erilaisissa tyyleissä. Maalauksen tilausprosessi on melko monimutkainen. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että se on mahdollisimman yksinkertainen sinulle – autamme, neuvomme, tarjoamme vaihtoehtoja.

Olemme harrastaneet maalausta, grafiikkaa ja piirtämistä pienestä pitäen.
Nyt aikuisina jatkamme suosikkityötämme. Työn lisäksi maalaus oli aikoinaan meille harrastus, jossa olemme saavuttaneet ammatillisen tason. Etsimme uusia tekniikoita ja tyylejä. Käytämme ensisijaisesti öljyvärimaaleja, valmistamme pohjat itse, laitamme sielumme maalauksiimme.

Tilaustyöt

Tilaa taiteen Kotiisi

1. Keskustelu toiveista: Voit tilata maalauksen ideasi mukaan tai ottaa esimerkin Internetistä tai valokuvasta. Se voi olla muotokuva, suosikki eläin tai taide, josta pidät.

2. Luonnosasettelu: Ensiksi valmistamme ja sovimme kanssasi maalauksen karkean asettelun. Valmistamme karkean luonnoksen/sommitelman ja lähetämme sen sinulle
hyväksyttäväksi. Jos sinulla on toiveita ja korjauskehotuksia, tarkennamme asettelua, kunnes se sopii sinulle täysin.

3. Taiteilijan työ: Maalaus kestää keskimäärin 10-14 päivää.
Asettelun hyväksymisen jälkeen taiteilija jatkaa kuvan maalaamista. Kun työ on valmis, lähetämme sinulle kuvan maalauksesta ja voit myös tulla studiollemme katsomaan maalausta livenä.

taulu
logo taide Kiril Shestakov

Kirill Warg

Taide Galleria

logo taide Dimitri Shestakov

Dmitri Warg

Taide Galleria

Taidetta Lahjaksi

Yllättää Taidetaululla

  • Laadukkaat laitteet maailman johtavilta rakentajilta.
  • Vain parhaat tatuointipigmentit.
  • Steriilejä neuloja ja katetreja, kaikki kulutustarvikkeet ovat ehdottomasti kertakäyttöisiä.
  • Viihtyisä huone.
  • Herkullista kahvia, hyvää musiikkia, hauskoja pelejä PlayStationilla.
  • Oma pysäköintialue.
  • Yleensä kaikki, jotta saat paitsi täydellisesti suoritetun työn, myös erinomaisen mielialan!

 

Emme tatuoi tai lävistä ketään alle 18 -vuotiasta ilman henkilökohtaista läsnäoloa ja vanhemman tai laillisen huoltajan kirjallista lupaa.

Sinulla on oltava passi, joka vahvistaa suhteesi tai asiakirjat, jotka vahvistavat huoltajuuden. Jos lasta ei ole merkitty vanhemman passiin, syntymätodistus on esitettävä.

Vaikka olisit yli 18 -vuotias, muista tuoda passi / ajokortti tai muu ikäsi todistava asiakirja!

Tatuoinnit ovat nykyään erittäin suosittuja. Itse asiassa monet kaikenikäiset ihmiset eivät välitä tatuoinnin ottamisesta, koska se on erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen katsella. Kun henkilö päättää ottaa tatuoinnin itselleen, yksi ensimmäisistä kysymyksistä on kysymys – missä on paras tapa tehdä se? Nyt on mestareita, jotka tekevät tatuointeja kotona, sekä erityisiä tatuointipaikkoja.