Artwork Tatoo tatuointiliike Helsinki logo beige
artwork ttattoo helsinki

Tatuoinnin Tilaaminen

Miten tilaan tatuoinnin?

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kauttatai lomakkeella , sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuoinnin Hinta

Paljonko tatuointi maksaa?

Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Se on yleensä kehon elementti, esim. olkapää tai kynärvarren toinen puoli yms.
Isot tatuoinnit, jotka vaativat useamman käyntikerran, maksetaan osissa, eli maksetaan siitä mitä on tehty.

Yleensä suunnitellaan niin, että suuremman projektin tatuoitu osa näyttää valmiilta tatuoinnilta ja asiakas voi lisätä elementtejä omaan
tahtiinsa.

Jokainen tatuointi hinnoitellaan yksilöllisesti ja hinta-arvio annetaan
etukäteen. Jos suunnitelma/tatuointi muuttuu oleellisesti työn edetessä, jos asiakas haluaa muutoksia niin niistä veloitetaan erikseen.

Tatuoinnin lopulliseen hintaan vaikuttaa kuvan koko, yksityiskohtaisuus, tyyli ja sijainti keholla. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteella. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille, niin saat tarkemman tarjouksen. Voit hakea inspiraatiota “Tatuointi tyylit”- kohdasta sivullamme. Tatuointien suunnittelusta ja muokkauksesta ei veloiteta erikseen.

Painotamme laatua ja nopeutta!!!

Varausmaksu

Turvataakseemme kaikkia

Varausmaksu tatuoinneille on 100€.

Varausmaksu hyvitetään tatuoinnin hinnassa.
Lähetämme varausmaksun tiedot varauksen yhteydessä sähköpostitse.

Varausmaksua ei palauteta. jos…

Jos joudut siirtämään aikaasi, ilmoitathan siitä 1 viikko ennen tatuointiaikaa, niin tässä tapauksessa varausmaksu säilyy eikä sitä tarvitse maksaa uudestaan.

Huom. Ajan siirtäminen ilman varausmaksun menettämistä onnistuu vain kerran.

Kiitos ymmärryksestä.

artwork tattoo studio kuvatausta luonnokset isompi