Black and Grey

Tatuoineissa

Black and Grey:

Black and Grey -tyyli on yksi suosituimmista tatuointityyleistä maailmassa. Se on tullut erittäin suosituksi sen realistisen ilmeen ansiosta, joka saadaan aikaan käyttämällä vain mustaa ja valkoista mustetta. Tämä tatuointityyli on yleensä erittäin tarkka ja monimutkainen, jotta tatuoinnista saadaan mahdollisimman realistinen. Tätä tyyliä käytetään usein muotokuvien, eläinten ja muiden realististen aiheiden tatuointeihin.

Meidän Artwork Tattoo tatuointiliike sijaitsee Helsingissä ja olemme erikoistuneet Black and Grey -tyylisiin tatuointeihin. Meidän liike on tunnettu taitavasta tatuointityöstään ja erityisesti tässä tatuointityylissä. ArtworkTattoo on yksi Helsingin suosituimmista tatuointiliikkeistä, ja meidän asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tatuointeihinsa.

Jos etsit Black and Grey -tyylisiä tatuointeja Helsingissä, ArtworkTattoo on loistava valinta. Liikkeessämme on asiantunteva henkilökunta, joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan monimutkaisiakin tatuointeja. ArtworkTattoo on erikoistunut juuri tähän tatuointityyliin, joten voit olla varma, että saat juuri haluamasi tatuoinnin.

Kaiken kaikkiaan Black and Grey -tyyli on erittäin suosittu tatuointityyli Suomessa, joka on tullut jäädäkseen. Jos etsit tarkkaa ja realistista tatuointia Helsingissä, meidän ArtworkTattoo tatuointiliike on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

Tervetuloa ArtWork Tattoo tatuointiliikkeeseen

Me kokeneina asiantuntijoina kehitämme Black and Grey-tyylisiä tatuointeja mihin tahansa kehon osaan: rintaan, selkään, ”hihaan”, jne. Lähestymistapa kuvion valintaan on aina yksilöllinen. Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja hänen kehonsa sekä ihonsa ominaisuudet kuvion luomisessa. Me hallitsemme erinomaisesti Black and Grey tatuointitekniikan ja luomme sillä ainutlaatuisia mestariteoksia, joita et näe muilla ihmisillä.

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kautta, sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuointi hinnoittelu:

Aloitushinta on 100€. Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Hinta riippuu
myös tatuoinnin sijainnista ja ihotyypistä. Keskikokoiset ja pienet tatuonnit arvioidaan tuntihinnalla

130€/h. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteel-
la. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meillä niin saat tarkemman tarjouksen.

Enemmän selviä kysymällä.

Tatuoinnit
Helsingissä

Pienet tatuoinnit
lyhyellä ajanvarauksella
alk. 100€

Hinnoittelemme tatuoinnit kuvan
koon ja työmäärän mukaan.
Lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille
niin saat tarkemman hintatarjouksen.