Pieni tatuointi

Viikon sisällä

Miksi ottaan pienet tatuoinnit ?

Nykyään se on trendi.

Pieni tatuointi on kivutonta, koska iho ei rikkoutuu syvään Pieni tatuointi on helppo peitaa, jos siihen joskus kyllastyy Suosittuja Tatuointi tyylejä jotka sopii pienen tatuointiin. Line work, eli tatuointi toteutetaan ohueilla viivoilla. Dotwork- tatuointi toteutetaan pisteilla. Whip shaiding- tatuoinnissa käytetään varjostuksia mitkä toteutetaan piste-teknikalla.

Pientatuointi vaihtoehtoja:

Pieni tekstitatuointi voi olla vksittäinen s a n a tai hyvin pelkistetyn kirjasimen lyhyt lause. Kasvi tatuointi. Se voisi olla kukkasia, erilaisia köynnöksiä. Logot-merkit. Esim urheilu logot, tuuliruusut, Wiking kompassit, horoskoopi merkit. Lempi lemmikki/eläimet. Esim kissa, koira, pupu,lintuja,kaloja

Tervetuloa ArtWork Tattoo tatuointiliikkeeseen

Me kokeneina asiantuntijoina kehitämme Black and Grey-tyylisiä tatuointeja mihin tahansa kehon osaan: rintaan, selkään, ”hihaan”, jne. Lähestymistapa kuvion valintaan on aina yksilöllinen. Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja hänen kehonsa sekä ihonsa ominaisuudet kuvion luomisessa. Me hallitsemme erinomaisesti Black and Grey tatuointitekniikan ja luomme sillä ainutlaatuisia mestariteoksia, joita et näe muilla ihmisillä.

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kautta, sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuointi hinnoittelu:

Aloitushinta on 100€. Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Hinta riippuu
myös tatuoinnin sijainnista ja ihotyypistä. Keskikokoiset ja pienet tatuonnit arvioidaan tuntihinnalla

130€/h. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteel-
la. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meillä niin saat tarkemman tarjouksen.

Enemmän selviä kysymällä.

Tatuoinnit
Helsingissä

Pienet tatuoinnit
lyhyellä ajanvarauksella
alk. 100€

Hinnoittelemme tatuoinnit kuvan
koon ja työmäärän mukaan.
Lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille
niin saat tarkemman hintatarjouksen.