Pop Art

Tatuoineissa

Kiril Shestakov Mr Bean Pop Art tattoo

Pop Art:

Pop -art -tatuointi on yksi yllättävimmistä keksinnöistä ihmisille, jotka ovat pakkomielle musteella. Nämä eloisat mestariteokset tarjoavat poikkeuksellisen vakiintuneen näkökulman henkilökohtaiseen estetiikkaan.

Katumaton pizzazz on synonyymi pop -taiteen tatuointien ihmeille. Nämä eloisat mestariteokset käyttävät laajoja värähtelykerroksia avatakseen hipsterien äärimmäiset tiedot.

Pop Art -tatuointityylillä on ennennäkemätön ainutlaatuinen potentiaali. Kaikista suosituista symboleista voi tulla upea body art. Sinun tarvitsee vain piirtää vaikuttava visuaalinen esitys alkuperäisestä silmästä suunnittelua varten.

Ihmiset käyttävät retro -menetelmiä kultti -elokuvien ja maanalaisten sarjakuvien kanssa saadakseen silmiinpistäviä vaikutuksia. Paneelit ja kehykset on myös kunnostettu iholla rekonstruoimaan joukko indie -retro -kronologisia uudelleenkirjoituksia.

Tervetuloa ArtWork Tattoo tatuointiliikkeeseen

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kautta, sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuointi hinnoittelu:

Aloitushinta on 100€. Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Hinta riippuu
myös tatuoinnin sijainnista ja ihotyypistä. Keskikokoiset ja pienet tatuonnit arvioidaan tuntihinnalla

130€/h. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteel-
la. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meillä niin saat tarkemman tarjouksen.

Enemmän selviä kysymällä.

Tatuoinnit
Helsingissä

Pienet tatuoinnit
lyhyellä ajanvarauksella
alk. 100€

Hinnoittelemme tatuoinnit kuvan
koon ja työmäärän mukaan.
Lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille
niin saat tarkemman hintatarjouksen.