Peitetatuointi projekti – Kilpikonna

Tämä tatuointi on yksi onnistuneista peitetatuoinneista suunnittelun ja teknisen puolen kannalta. Asiakas harrastaa sukeltamista ja hänellä oli tarkka näkemys tulevasta tatuoinnista. 

Merenpohjan maisema: luola, tuleva valo, kilpikonna ja muutama tietyntyyppinen kala. Hänellä oli myös valmiina referenssikuva haluamansa tatuoinnista. 

Tatuoinnin designin luotaessa päätin vaihtaa idean luolasta uponneen laivan raunioiksi. Näin olemme saaneet suuren hyödyn puhtaista ihoalueista. Tämä ratkaisu on antanut mahdollisuuden keventää tatuoinnin kokonaisuutta. 

Tatuoinnin designin luotaessa päätin vaihtaa idean luolasta uponneen laivan raunioiksi. Näin olemme saaneet suuren hyödyn puhtaista ihoalueista. Tämä ratkaisu on antanut mahdollisuuden keventää tatuoinnin kokonaisuutta. 

Valokuvissa näkyy, kuinka luonnoksen elementit asettuvat vanhan tatuoinnin päälle peittäen siten hyvin vanhan tribaalin. Tämä työ tehty kolmessa istunnossa, joista kolmas oli jälkivahvistus.

Pidätkö tästä artikkelista? Jaa linkki!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kautta, sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuointi hinnoittelu:

Aloitushinta on 100€. Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Hinta riippuu
myös tatuoinnin sijainnista ja ihotyypistä. Keskikokoiset ja pienet tatuonnit arvioidaan tuntihinnalla

130€/h. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteel-
la. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meillä niin saat tarkemman tarjouksen.

Enemmän selviä kysymällä.

Tatuoinnit
Helsingissä

Pienet tatuoinnit
lyhyellä ajanvarauksella
alk. 100€

Hinnoittelemme tatuoinnit kuvan
koon ja työmäärän mukaan.
Lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille
niin saat tarkemman hintatarjouksen.