Peitetatuointi projekti – peitekuva

Aloitimme tänään seuraavan peitetatuointi projektin. Asiakas vaalensi laserilla vanhan olkavarsi tatuoinnin useita kertoja ja siitä tuli tarpeeksi vaalea, joten pääsimme aloittamaan peitekuvan. Toiveena oli atzteki-naisen kasvot, mut siinä oli kyllä haastetta, koska olisi mahdotonta saada fotoreallistiset naisen kasvot vanhan tatuoinnin päälle niin että tulisi siisti ja tasainen jälki. Yleensä portraitti tatuoinissa käytetään tasaisia/hienoja varjostuksia. Vanha tatuointi tulisi varmasti näkyviin vaaleissa  kohdissa. Sain idean, että kasvot voisi stailata siten että kasvojen siliaille pinnoille tulee koristeellisia yksityskohtia. Nyt se voisi toimia koska mallikuvassa on paljon yksityiskohtia eikä ole laajoja tasaisia pintoja. Ensimmäisellä sessiolla saimme kasvot paikoille, olen käyttänyt vain B&G-tekniikka joten ens kerralla lisätään valkoisia pintoja ja taustoja joilla saadaan olkavarsi täyteen.

Pidätkö tästä artikkelista? Jaa linkki!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tatuointiajan varaaminen:

Tatuointiajan varaaminen tehdään mielellään sähköpostin kautta, sillä meidän on helpompi kommunikoida asiakkaan kanssa ja vaihdella luonnokset ja ideat asiakkalle.
Ensimmäinen luonnos kuuluu tatuontihintaan, jos luonnos tehdään kokonaan uusiksi tai idea vaihtuu veloitamme siitä erikseen.

Tatuonnin parantumisen jälkeen artisti arvioi vahvistuksen tarvetta. Aika vahvistukseen voi varata lähettämällä kuva sähköpostin kautta.

Isokokoisten tatuontien ajanvaraus voi mennä noin kahden kuukauden päähän, syystä että suunnittelulle tarvitaan reilusti aikaa. Pyrimme aloittamaan isokokoiset tatuoinnit aamulla tai aamupäivällä.
Pienten- ja keskikokoisten tatuontien ajanvaraus voi mahtua neljän viikon sisälle.

Yleensä vastaamme sähköposteihin viikon sisällä ruuhka-ajat huomion ottaen.

Tatuointi hinnoittelu:

Aloitushinta on 100€. Päivän sessio 5-6 tuntia tulee maksamaan noin 700€ sis. alv 24%. Hinta riippuu
myös tatuoinnin sijainnista ja ihotyypistä. Keskikokoiset ja pienet tatuonnit arvioidaan tuntihinnalla

130€/h. Tapanamme on kuitenkin arvioida keskikokoisten ja pienten tatuontien hinta kuvien perusteel-
la. Joten lähetä rohkeasti esimerkkikuva meillä niin saat tarkemman tarjouksen.

Enemmän selviä kysymällä.

Tatuoinnit
Helsingissä

Pienet tatuoinnit
lyhyellä ajanvarauksella
alk. 100€

Hinnoittelemme tatuoinnit kuvan
koon ja työmäärän mukaan.
Lähetä rohkeasti esimerkkikuva meille
niin saat tarkemman hintatarjouksen.